Yvon Jaspers

'Natuurlijk Yvon' van Yvon Jaspers

KRO publiekslievelingetje Yvon Jaspers lanceert binnenkort nieuwe serie keuken- en tuingerei. De ‘Boer zoekt vrouw’-presentatrice ontwikkelde de productlijn in samenwerking met Intratuin en Dinnerware & Co. De lijn ‘Natuurlijk Yvon’ moet volgens het persbericht het leven voor binnen en buiten nog aangenamer maken. Of we daar de producten van Yvon voor nodig hebben valt te betwisten, hoewel ze het binnen- en buitenleven wel aangenamer heeft gemaakt van een hele reeks eenzame boeren op zoek naar een beetje warmte en liefde…

Yvon Jaspers

'Natuurlijk Yvon' van Yvon Jaspers

De ‘Natuurlijk Yvon’ lijn bestaat uit items als schalen en taartvormen, theepotten en mokken, kussens, vogelhuisjes, gieters, emmertjes, kistjes en lantaarns en meer, die allemaal pure Hollandse gezelligheid uitstralen. Jaspers ging voor de lijn op zoek naar de sfeer van weleer. Naar het nostalgische gevoel van toen ze nog een kind was. Met moeders en oma’s die het fruit uit de tuin in weckpotten deden voor de winter. Die taarten bakten van zure appels en thee zetten van verse munt. Perfect voor op de boerderij dus!

Yvon Jaspers

'Natuurlijk Yvon' van Yvon Jaspers

De ‘Natuurlijk Yvon’ producten zijn vanaf half april exclusief verkrijgbaar bij alle Intratuin-vestigingen in Nederland.

Yvon Jaspers

'Natuurlijk Yvon' van Yvon Jaspers

Zie ook:
Gratis Fitness Apps voor je Smartphone
IKEA OUTDOOR COLLECTIE: DIE MOET JE ZIEN!
KEUKENTREND: CASA BUGATTI VITA JUICER
CHAMPAGNEGLAZEN ALS DOUCHEKOP
BRENG MUZIEK IN DE KINDERWAGEN MET JOOLZ TUNEY!

Tags: , , ,