kobo

Kobo eReader Touch: boekenkast in zakformaat

Ben jij ook iemand die een stapel boeken verslindt als je op vakantie bent? Er is iets zo heerlijk om tijdens je luie strandvakantie lekker te genieten van een paar goede boeken, maar die boeken zorgen best wel voor wat plaats en gewicht in je koffer. Plaats kun je beter gebruiken voor nog een paar fijne jurkjes en je wilt op Schiphol liever niet bijbetalen omdat je koffer te zwaar is. Een e-reader, zoals de Kobo eReader Touch, biedt uitkomst!

kobo

Kobo eReader Touch: boekenkast in zakformaat

Met één druk op de knop heb je toegang tot meer dan 2,5 miljoen e-books, en dat in zakformaat. De Kobo eReader Touch weegt slechts 185 gram, past in een jaszak en is verkrijgbaar in vijf hippe kleuren. Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen is de eReader eenvoudig te bedienen. Daarbij spiegelt het scherm niet waardoor het lijkt of je een echt boek aan het lezen bent en heb je ook geen last van zon op je scherm. De Kobo eReader Touch is in Nederland door de Consumentenbond als beste e-reader getest.

De Kobo eReader Touch is in alle Libris en Blz. boekhandels te koop voor 129 euro. Daarnaast is de eReader voor dezelfde prijs, inclusief verzend- en leverkosten, ook online te bestellen via libris.nl en blz.nl. Via kobobooks.nl, libris.nl/ebooks en blz.nl/ebooks heb je toegang tot de ebookstore.

kobo

Kobo eReader Touch: boekenkast in zakformaat

Zie ook:
SHOPPEN MET WEINIG BUDGET
Yvon Jaspers lanceert nieuwe productlijn
Gratis Fitness Apps voor je Smartphone
BRENG MUZIEK IN DE KINDERWAGEN MET JOOLZ TUNEY!
W HOTELS HEEFT DEUREN W PARIS OPÉRA GEOPEND

Tags: , , ,