island guide mallorca

Bij mixitup.nl kun je elke week lezen over de gaafste hotspots in de mooiste plekken van Europa. In voorgaande edities keken we naar de grote steden in Nederland en Europa, maar omdat het vakantie is, maken we de komende weken tripjes naar de zonnigste eilanden van Europa! Met deze Island Guide hoef jij nooit meer op zoek naar unieke boetiekjes en fijne restaurants die je vaak op het eerste oog voorbij loopt.

Omdat het zomervakantie is, vonden wij het een goed idee om onze city trip-rubriek te verplaatsen naar de vakantie-eilanden die Europa rijk is.  Ben jij van plan om binnenkort een tripje te boeken naar een zonnig eiland met je vriendin of je lover? Houd de komende weken dan vooral deze rubriek in de gaten!

Inmiddels zijn we al een stuk verder in onze buitenlandspecial. Je kunt de city guides van LondenValenciaPraagParijsMarrakechStockholmLissabon en Florence teruglezen op Mixitup.nl. Vorige weken schreven we een Island Guide over het prachtige Griekse eiland Rhodos en het party-eiland Ibiza.

Genieten op een zonovergoten terras, met een sangria in je hand en heerlijke tapas voor je neus: dat is Mallorca. Het Spaanse eiland in de Balearen is dé place to be voor mensen die op zoek zijn naar een relaxvakantie met heel veel zon, prachtige stranden en een fijne sfeer. Maar ook mensen die graag willen feesten kunnen op Mallorca heerlijk vertoeven: vooral El Arenal barst van de hippe clubs. Wij zochten de fraaiste plekjes op het eiland vast voor je op.

#1 Purobeach 
Adres: Carrer de Pagell, 1, 07610 Can Pastilla, Illes Balears

hotspot mallorca

Als je wel van een beetje luxe houdt, dan moet je echt een bezoekje brengen aan de ultra-hippe strandtent van het eiland. Gewoon omdat het kan! Zorg er wel voor dat je een tafeltje reserveert, want het zit hier vaak erg vol. Bij Purobeach kun je genieten van de allerbeste cocktails, likeuren, wijnen en champagnes. Hapje erbij, eventueel een waterpijp en neem plaats op een loungeset, rechtstreeks aan het water of het zwembad. GENIET!

#2 Nikki Beach
Adres: Avenida Notario Alemany 1, Palma de Mallorca, Balearic Isles

hotspots mallorca

Behoefte aan een goed strandfeest? Dan is Nikki Beach de place to be. De club is te vinden op 11 hippe plekken wereldwijd, waaronder op Mallorca. ‘s Nachts is er geen beter feest te vieren dan bij Nikki. Met top DJ’s, entertainment, een zwembad en obers die met flessen champagne rondlopen is dit de perfecte plaats voor een spectaculair feest.

#3 Mercadill0 De Inca
Adres: Calle Pau, 0, 07300 Inca, Balearic Islands

Iedere donderdag vindt de grootste markt van Mallorca plaats. Je kunt hier het hele jaar door de mooiste lokale ambachten en beroemde lederwaren vinden. Ook kun je er perfect terecht voor originele souvenirs, hippe kleding en vers etenswaar. Een echte must-see als je een beetje van shoppen houdt. :)

#4 Rialto Living
Adres: Carrer de Sant Feliu, 3, 07012 Palma, Illes Balears

hotspots mallorca 2

Wanneer je meer op zoek bent naar een onbekende hotspot om te shoppen, dan is Rialto Living wel wat voor jou. Deze prachtige winkel in Palma de Mallorca heeft fantastische kleding musthaves. Maar ook voor interieur hebbedingetjes zit je hier ook helemaal goed. Na het shoppen trek gekregen? Geen zorgen, Rialto Linging heeft ook een restaurant.

 

Tags: , , , , , , ,